Epilare definitiva Laser Alexandrite Baia Mare » Lavanda Sky
Health

8 motive pentru care să apelezi la epilare definitivă

Părul nedorit este o problema cu care mulți dintre noi ne confruntăm. În timp ce mulți dintre noi folosim lama de ras, creme depilatoare sau epilarea cu ceară, rezultatele sunt doar temporare și, în unele cazuri, dureroase. 

Azi însă avem o nouă alternativă cu multe beneficii: epilarea definitivă cu laser Alexandrite. Nu știi care sunt acestea? Descoperă-le pe toate mai jos.

Economisești timp

Gândește-te cât timp pierzi săptămânal folosind lama de ras, sau timpul pierdut la salon pentru ceruire. Adunându-l îți dai seama cât timp pierzi defapt făcând asta. Cu epilarea definitivă reduci permanent timpul pierdut.

Fiecare sesiune de îndepărtare a părului cu laser este rapidă, nu durează mai mult decât o întâlnire standard de epilare cu ceară. Timpii de tratament și numărul de sesiuni necesare vor varia în funcție de zona de tratament, dar aplicatorii de îndepărtare a părului cu laser sunt capabili să vizeze mai mulți foliculi de păr simultan, făcând fiecare sesiune mai rapidă decât electroliza, care vizează foliculii individuali.

Ce trebuie să ții mine însă, este faptul că după finalizare ședințelor, mai ai nevoie de 2-3 ședințe de întreținere pe an. Chiar și așa, ai mai mult timp să te bucuri viață fără prea multe bătăi de cap.

Este rentabil

Dacă iei în calcul costul lamelor de ras, a cremei depilatoare sau costul epilării cu ceară de-a lungul vieții îți dai seama că e mai costisitor decât ți-ai inchipuit.

Lama de ras nu va diminua cresterea parului, deci este o factură care se va aduna la nesfârșit. Și, deși epilarea cu ceară poate face părul să crească mai rar, nu reduce la minimum creșterea părului în general și este, de asemenea, un angajament bugetar continuu. Tratamentele pentru îndepărtarea părului cu laser pot părea foarte mari la început, însă este un preț mic în comparație cu costurile curente ale metodelor tradiționale de îndepărtare a părului.

epilare definitiva

Nu este dureros

Pentru majoritatea pacienților, acest tratament este nedureros chiar și fără cremă anestezică. Un factor de răcire contracarează căldura laserului pentru a te simți confortabil și pentru a  calma pielea. Comparativ cu smulgerea părului sau depilarea cu ceară, care îți rup părul din piele de rădăcină sau lama de ras, care prezintă riscul de a-ți tăia accidental pielea, epilarea cu laser este atât sigură, cât și fără durere.

Este de lungă durată

Nu sunteți sigur că merită angajamentul pentru un plan de tratament regulat? Imaginați-vă 6-12 luni fără să vă faceți griji dacă trebuie să îndepărtați din nou părul. Veți putea să tăiați bărbieritul la duș și să vă deplasați la salon pentru a vă face ceruri sau să vă smulgeți întâlnirile, dar veți putea, de asemenea, să petreceți luni fără să vă gândiți chiar la părul nedorit.

Chiar mai bine, mulți pacienți raportează căderea permanentă a părului în zona de tratament țintă, uneori după finalizarea unui singur plan de tratament. Aproape toți pacienții au o reducere semnificativă a părului după ce planul lor de tratament este terminat. Părul va crește adesea mai ușor și mai fin și, dacă vă angajați la întâlniri regulate de întreținere, așa cum vă recomandă medicul, puteți observa o îmbunătățire imensă a cantității și aspectului părului nedorit.

Este eficient pe toate tipurile de piele și pe toate tipurile de păr

În trecut, laserele nu erau capabile să vizeze părul pe pielea mai închisă sau firele prea deschise la culoare. Cu toate acestea, laserul Alexandrite folosit de Lavanda Sky este sigur pentru fiecare pacient și pot oferi rezultate excelente în aproape orice situație. 

Nimeni nu trebuie să piardă timpul îngrijorându-se de părul nedorit. Acum poți fii sigur că pielea ta va arăta bine și va fi sănătoasă.

Redă încrederea în sine

Pentru mulți oameni părul nedorit de pe față și corp este o problemă și le poate afecta încrederea. Fie că este vorba de păr nedorit pe față, bikini, coapse, brațe sau picioare, mulți oameni se simt jenați din această cauză. Unii se tem chiar și să sărute pe cineva.

Cu epilarea definitivă scapi de această grijă și recapeți încrederea în sine.

epilare definitiva

Scapi de firele crescute sub piele

Adesea, epilarea cu ceară și bărbieritul pot cauza fire de păr crescute sub piele, care pot fi dureroase și iritante. Epilare cu laser te poate scăpa de această problemă.

Motive medicale

Pielea este unul dintre cele mai expuse organe ale corpului, atât vederii cât și mediului. Acest lucru îl face, în același timp, și foarte expus la boli de piele pe care nimeni nu și le dorește, dar cu care se confruntă multă lume, poate chiar și tu. Epilarea definitivă te poate ajuta să scapi e boli ca hipertricoza, hirsutismul sau foliculita.

Dacă ești gata să îți iei rămas bun de la lama de ras, epilarea cu laser Alexandrite este pentru tine. Vei economisi timp și bani, vei avea o piele mai fină și mai sănătoasă. Procesul de tratament este sigur și eficient, oferind rezultate excelente încă de la prima ședință. Programează-te pe site sau lasă-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *