epilare definitiva baia mare laser alexandrite lavanda sky

De ce noi?

Din grijă pentru corpul tău, la clinica Lavanda Sky, tehnologia de ultimă generație întâlnește profesionalismul.

Lavanda Sky este salonul de înfrumusețare cu locații în Cluj-Napoca și Baia Mare, specializat în tratamente estetice faciale și corporale, terapii anti-aging și intervenții minim invazive.

Specialiștii noștri au expertiză pe ramura dermatologiei și a dermatocosmetologiei, iar procedurile sunt realizate cu aparatură de ultimă generație (X-Magic Selena Italia, Onda Dinamica sau Onda Coolwaves).

Poate că tenul perfect nu există, dar vom face tot ce ne stă în putință ca tu să te bucuri de un ten sănătos, de care să fii mândră. Tot ce ne dorim este ca tu să ai curajul să fii tu însăți indiferent de vârstă!

Îmbătrânirea pielii este un proces firesc, căruia trebuie să îi ținem pasul. Ai grijă de tine, de chipul și de corpul tău dintr-un principiu destul de simplu: ai doar unul și merită respect.

epilare definitiva baia mare laser alexandrite lavanda sky

PhD Dr Condrat Irina

Medic Specialist Dermatovenerologie

Îngrijirea nu ține cont de vârstă, așa cum nu trebuie să fie prezentă în viața ta ca o rutină doar ca să trateze. O abordare proactivă, care să păstreze ceea ce este deja frumos, este ceva ce fiecare femeie ar trebui să aibă în minte atunci când își stabilește prioritățile.
Fie că discutăm despre slăbire în centimetri sau remodelare corporală, o piele mai fermă, mai elastică, volumetrie acolo unde e nevoie sau un ten fără imperfecțiuni – esteticienii noștri sunt alături de tine, pas cu pas. Cu fiecare plan de tratament vin recomandări personalizate care să ne conducă la rezultatele pe care ni le propunem.
Fii frumoasă, respectă-ți corpul și oferă-i ceea ce are nevoie – relaxare și stare de bine!

Testimoniale