Epilare definitivă Alexandrite - garanția pielii tale mătăsoase

Imaginează-ți cum ar fi să scapi de părul nedorit rapid, eficient și fără durere? Cum ar fi să uiți cu desăvârșire de disconfortul provocat de lama de ras sau de epilarea cu ceară? De iritații, fire crescute sub piele, inflamație și deranj? Sună ireal, dar visul tău e acum mai aproape de tine. Îți prezentăm o inovație în materie de înlăturare a firelor de păr: epilarea definitivă Alexandrite. Echipa Lavanda Sky este gata să-ți divulge care sunt beneficiile efective ale acestui tip de epilare cu laser, disponibil acum și în Cluj – Napoca.

Recomandat de Dr. Irina Condrat

⦾ Sistemului de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă, induc o încălzire graduală, evitând durerea și efectele secundare

⦾ Pe toate tipurile de piele, chiar și pe piele bronzată sau păr deschis la culoare

⦾ Se poate realiza inclusiv pe timpul verii

⦾ Singurul sistem eficient pentru toate tipurile de păr (și in cazul persoanelor blonde și cu fire subțiri de păr)

⦾ Penetrează foarte bine pielea în comparație cu alte metode de epilare

⦾ Poate trata zone extinse ale corpului precum pieptul sau spatele

Ce reprezintă tehnologia Alexandrite?

Este considerată, pe bună dreptate, tehnologia nr. 1 în lume după eficiența în înlăturarea firelor de păr deschise și fine, comparativ cu alte produse omolog. Funcționează pe baza sistemului inovativ, de ultimă generație Motus AX cu tehnologia Moveo, adică are o acțiune mult mai delicată, cu efect de durată și fără pregătire preventivă.

Laserul Alexandrite are o lungime de undă de 755 nm, o putere maximă de 5.000 W și o rată de repetare a impulsurilor de până la 1,5 Hz. Este unicul laser cu efect de răcire, astfel încât protejează eficient epiderma și nu permite dereglarea producției de sebum. În plus, grație acestei capacități mai bune de răcire, economisești timp și bani, iar rezultatul îl obții mai devreme și pentru totdeauna.

Recomandarea Lavanda Sky

Această procedură funcționează la fel de bine atât pe femeile cu păr închis la culoare, cât și pe cele care au firul de păr blond și subțire, efectele fiind de lungă durată.

Cui i se potrivește?

Grație îmbunătățirii sistemului de răcire și al opțiunii de manevrare mai amplă a aparatului, acesta se potrivește pentru orice tip de piele, inclusiv și pentru cea mai sensibilă, cu hiperpigmentare sau cu predispoziție spre iritații. În plus, aparatul poate fi folosit de toate femeile, acesta având un efect de lungă durată fără impact negativ asupra pielii.

Ce probleme rezolvă procedura?

Epilarea cu laser Alexandrite este o metodă eficientă care te ajută să scapi de părul nedorit de pe diferite zone ale corpului și să previi apariția foliculitei, afecțiune extrem de frecventă în rândul femeilor sau bărbaților. Totodată, înlăturarea prin epilare definitivă asigură tinerețea pielii, diminuând considerabil apariția diferitor infecții subcutanate, provocate de dereglarea secreției de sebum. Pielea va respira și își va menține tonusul.

În egală măsură, grație acestui tip de epilare cu laser poți scăpa de alte două afecțiuni generice:

  • Hipertricoza – o boală care reprezintă apariția excesului de creștere a părului care nu este caracteristică acestei zone a pielii, care nu corespunde sexului și / sau vârstei.
  • Hirsutismul – o creștere exagerată a părului terminal la femei și copii. Părul terminal este părul întunecat, grosier și lung, spre deosebire de părul vellus, care este ușor colorat, moale și scurt.

Pregătirea și procesul de epilare definitivă

De regulă, procedurile clasice de înlăturare a firelor de păr nedorite necesită pregătire prealabilă, timp și efort, ceea ce face întreg procesul să pară un adevărat chin. Uită de toate aceste ritualuri interminabile.

Epilarea cu laser Alexandrite a eliminat tot acest disconfort, deoarece:

  • Nu necesită pregătire preventivă. Este suficient să razi zona supusă epilării cu câteva ori înainte;
  • E potrivită pentru orice perioadă a anului;

Epilarea cu laser Alexandrite durează mult mai puțin decât restul analoagelor de piață, implică încălzirea eficientă a foliculilor fără a trauma pielea din jurul acestora. Prin urmare, rădăcina părului este distrusă fără intruziune. Respectiv, nu vor apărea arsuri sau microleziuni după utilizare. Îngrijirea post – procedură este facilă, deoarece presupune doar hidratarea corespunzătoare și evitarea dușului câteva ore după aceasta.

Specialiștii Lavanda Sky dispun de instruirile profesionale necesare pentru a efectua epilarea definitivă cu tehnologia Alexandrite, astfel încât să te bucuri de o piele catifelată cât mai repede posibil. Îți vor explica pe îndelete etapele procesului și vor adapta tratamentul individual, ținând cont de necesitățile tale, de tipul de păr, determinând corespunzător numărul de ședințe optime.

Te-ai săturat de pilozitatea excesivă? Vrei să te bucuri pe deplin de pielea ta frumoasă? Nu ezita să îți faci o programare oricând și de restul ne ocupăm noi, echipa Lavanda Sky!

Contactează-ne și beneficiază de cele mai bun preț pentru epilare definitivă cu laser Alexandrite!

Testimoniale

Întrebări frecvente

Cunoscut fiind că părul creşte în mai multe etape (anagen, catagen, telogen), iar radiaţia luminoasă afectează doar foliculii aflaţi în faza de creştere activă, sunt necesare mai multe şedinţe pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creştere. Numărul de sesiuni depinde de diverşi parametri individuali, cum ar fi vârsta, greutatea, sexul, statusul hormonal, eventualele tratamente medicamentoase, zona corpului care urmează a fi tratată, culoarea pielii, grosimea şi culoarea firelor de păr.

Rapiditate crescută: părul nedorit este înlăturat mult mai rapid datorită vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și fără efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

Da. Laserul de Deka Motus Ax este printre puținele lasere din lume care se poate realiza inclusiv și vara. Este un sistem de epilare cu laser eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru firele de păr blonde și foarte subțiri.

Radiofrecvența corporală nu este indicată în sarcină și alăptare, pe leziuni ale pielii deschise și persoanelor cu deficiențe renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sânge) persoanelor cu proteze metalice sau purtătoare de stimulator cardiac și femeile purtătoare de sterilet metalic.

Tarife epilare definitivă